Karpet Leiden

Bent u op zoek naar een mooi karpet in Leiden voor uw woning, of voor bijvoorbeeld de hal van uw kantoor of bedrijfspand? Bij Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp heeft u een ruime keuze uit karpetten en andere vloeren voor de inrichting van woning en bedrijf. Als woninginrichter en projectinrichter hebben wij een uitgebreid assortiment producten voor de aankleding van de woning: vloeren tot raambekleding, gordijnen en zelfs het opnieuw laten bekleden van uw meubels behoort tot de mogelijkheden. Kom eens kijken bij de woonwinkel in Leiderdorp, en ontdek de vele mogelijkheden en de ruime keus. Wij adviseren u natuurlijk graag bij de keuze van kleuren en materialen voor uw pand in Leiden.

Ruime keuze uit karpettenKarpet Leiden

Bij woninginrichter Rodenburg-Van der Meel kiest u uit een groot assortiment handgeknoopte tapijten (karpetten), geïmporteerd door Munk Carpets. De karpetten komen uit onder meer Nepal, Marokko, Pakistan en India. De prachtige karpetten zijn een sieraad voor uw pand in Leiden! Handgeknoopte karpetten zijn duurzaam in gebruik én vuil werend. U kunt bij Rodenburg-Van der Meel ook uw eigen karpet laten maken: geheel op maat en met gebruikmaking met de kleuren die u zelf uitkiest. Kies ook uit verschillende mogelijkheden wat de knoopdichtheid betreft: hoe hoger de knoopdichtheid, hoe hoger de kwaliteit.

Woninginrichting Leiden en omgeving

U vindt bij Rodenburg-Van der Meel een grote en gevarieerde collectie vloerbedekking waaronder handgeknoopte karpetten maar ook voor linoleum, pvc-vloeren, tapijt en laminaat gaat u naar Rodenburg-van der Meel. In de woonwinkel in Leiderdorp kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken en advies krijgen van onze styliste. Wilt u uw interieur van uw pand in Leiden helemaal op elkaar afstemmen kijk dan ook eens bij de gordijnen, shutters en andere raambekleding. Loopt eens binnen in de woonwinkel en laat u verrassen door het ruime en gevarieerde aanbod.