Timmerman Leiderdorp

Bent u zelf geen timmerman maar wilt u wel graag zelf een klus uitvoeren? Bij Timmerman Leiderdorp kunt u terecht voor hulp, kennis en materialen zodat u uw doe-het-zelf klus veilig maar zeker ook professioneel kunt uitvoeren. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van materialen en leveren daarnaast verschillende diensten die ervoor zorgen dat u direct aan de slag kunt met uw doe-het-zelf klus! Wij beschikken over verschillende producten, al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden gebruikt door de echte vakman in de timmerbranche. Wij zijn ervan overtuigd dat goede kwaliteit belangrijk is bij gereedschap. Dit is belangrijk voor uw eigen veiligheid maar ook voor het uitvoeren van klussen. U zult merken dat het uitvoeren van klussen gemakkelijker gaat met kwaliteitsgereedschap als met gereedschap van een B of C merk. Wij timmerman Leiderdorp maken het u graag gemakkelijk.

Welke diensten heeft timmerman Leiderdorp?

Of u nou een kast gaat timmeren of een tafel, alles is mogelijk door Timmerman Leiderdorp. Wij vertellen u precies wat voor materiaal u nodig heeft en kunnen deze materialen tevens voor u verzorgen. Hieronder vindt u een opsomming van wat u zo al kunt vinden bij Timmerman Leiderdorp:

  • Houtwerk op maat
  • Kasten op maat
  • Plaatmateriaal
  • ijzerwaren
  • Handgereedschappen
  • Elektrisch gereedschap

Bij Timmerman Leiderdorp geniet u ook van onze opmeetservice. Want het is noodzakelijk als u een klus uitvoert om de juiste maten te weten en hiermee te werken. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met opmeten te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat u benodigde materialen op maat worden gemaakt zodat u direct aan de slag kunt met uw doe-het-zelf klus.

Dus wilt u binnenkort aan een doe-het-zelf klus beginnen, maar beschikt u nog niet over het materiaal, gereedschap of wilt u advies? Kom dan eens langs Timmerman Leiderdorp, wij adviseren u graag en verzorgen de nodige materialen en gereedschappen zodat u een professionele klus klaart!

 

timmerman leiderdorp