Huidverbetering Rotterdam

Heeft u last van oneffenheden van de huid en wilt u huidverbetering zodat u er jonger, frisser en stralend uitziet? Huidverbetering in Rotterdam begint met een goede reiniging van de huid, een peeling, massage en gebruik maken van goede schoonheidsproducten. Bij schoonheidssalon Centifolia in Rotterdam kunt u terecht voor tal van behandelingen die zorgen voor huidverbetering. Wij adviseren u graag persoonlijk wat de beste methode is om te zorgen voor een zichtbare huidverbetering.

 

Hoe werkt huidverbetering

Het principe van huidverbetering is het zorgen voor een betere doorbloeding van de huid, het verwijderen van oneffenheden en goed onderhoud van de huid. Dagelijks reinigen van de huid, regelmatig een peeling en goede crèmes die passen bij uw huid. Bij beautysalon Centifolia kiest u uit bijvoorbeeld een basis gezichtsbehandeling, een uitgebreide gezichtsbehandeling of voor anti aging. Tijdens het intakegesprek kijken wij wat het beste past bij uw huid en uw wensen. Een jongere huid stelt andere eisen aan huidverbetering dan de wat oudere huid en ook de te gebruiken schoonheidsproducten zullen verschillende: een grote huid vraagt om een andere benadering dan een vette of gecombineerde huid.

huidverbetering rotterdam

Centifolia voor huidverbetering

Woont u in Rotterdam of omgeving dan is Centifolia dé beautysalon voor huidverbetering. Een groot aanbod aan behandelingen voor het hele lichaam, waaronder ook ontharen, massages en pedicure. Wilt u ook genieten van huidverbetering en er weer stralend uitzien maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies of een lichaamsbehandeling. U kunt bij ons voor de deur parkeren. Oók voor mannen.