Auto stallen

Auto stallenAan de rand van Den Haag vindt u Carstorage&Go kunt u bij ons op een veilige manier uw auto stallen als u deze tijdelijk niet gebruikt. Uw auto is in veilige handen en er wordt goed voor uw auto gezorgd. Wij houden ten alle tijden een oogje in het zeil en verzorgen uw automobiel met de passie die wij zelf voor auto’s hebben.

U bepaalt natuurlijk zelf hoe lang u uw auto laat stallen in Den Haag. Een auto stallen kan voor een korte periode, voor langere tijd zijn of zelfs voor een aantal jaren. Als u bijvoorbeeld een deel van het jaar in het buitenland verblijft, kunt u er verzekerd van zijn dat uw vervoersmiddel bij ons in goede handen is. Misschien heeft u vanuit uw passie voor auto’s een mooie sportwagen waarmee u alleen in de zomer de weg op gaat. In dat geval kunt u ervoor kiezen om uw sportwagen in de wintermaanden veilig bij ons te stallen. Als er bij u thuis beperkte mogelijkheid is om een vervoersmiddel te stallen, is het stallen van uw auto bij ons ook een goede keuze. Uw auto hoeft niet langer in de weg te staan en u heeft er zelf geen omkijken naar.

Veiligheid van uw auto

Carstorage&Go Wanneer u uw auto voor een bepaalde tijd elders wilt stallen, begrijpen wij dat veiligheid een onderwerp is dat u belangrijk vindt. Of u een auto nou voor een maand of twee jaar wil stallen, aan het einde van de stallingsperiode, wanneer u de auto weer komt ophalen, verwacht u dat uw auto in de staat verkeert, waarin u deze heeft afgeleverd.

Uw auto staat bij ons in een overdekte autostalling. De veiligheid van uw auto heeft bij ons hoge prioriteit. U kunt erop rekenen dat uw auto in onze autostalling veilig en in goede handen is. De veiligheid van uw auto zal ook dankzij de overdekte stalling niet door weersomstandigheden worden gehinderd. Een auto stallen kunt u bij Carstorage&Go in alle veiligheid doen.

Bereikbaarheid

Den Haag is een goed bereikbare stad. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dankzij het uitgebreide vervoersnetwerk van Den Haag dat goed aansluit op de ligging van onze garage kunt u ons altijd goed bereiken. Carstorage&Go bevindt zich op een centraal gelegen punt in Den Haag aan de rand van de stad. Vanuit verschillende richtingen is de garage goed te bereiken. Vanaf de omliggende grote autowegen bent u snel bij onze autostalling. Vanaf de A4, A12 en de A13 bent u er gemakkelijk en snel dankzij onze centrale ligging. Auto stallen bij Carstorage&Go betekent geen onnodig lange reistijden.

In de periode dat uw auto in de stalling staat, kunt u de auto ophalen en weer afleveren. Een auto stallen kan immers om een korte onderbreking vragen. Als u uw auto tussendoor komt ophalen en afleveren, is het voor u wellicht handig om te weten dat de stalling met het openbaar vervoer goed te bereiken is. Stations als Den Haag centraal, Den Haag Holland Spoor en Rijswijk liggen niet ver bij de autostalling vandaan.

Voor een afspraak kunt u ons ook gemakkelijk bereiken via onze website. Het contactformulier heeft u zo ingevuld en u bent een stap dichterbij het veilig kunnen stallen van uw automobiel. Het is aan te raden tijdig te reserveren voor een plek in de garage. Reserveren kunt u kosteloos en eenvoudig doen. Er is veel vraag naar auto stallen en dat in combinatie met de beperkte capaciteit maakt dat wij u aanraden een reservering te doen. Door tijdig een reservering te maken bent u verzekerd van een plek voor uw auto en kunt u gebruik maken van onze diensten wanneer u het uitkomt.